Boğa Kadını ve Erkekler

Boğa Kadını ve Erkekler

Sevgili boğalar, işte burçların erkekleri ve ilişki haritanız.
Puanlarımız 5 üzerindendir
;)

Boğa-Akrep: Bunca zıtlıktan ortaya çıkan bir aşk pek de hayra alamet değildir. Ama adının “aşk” olacağı kesin. Arada derede bir aşk yaşamazsınız akreple. O sizde kendisinin karşıtı ve onu dengeleyecek bir kadın bulur. Sizse onda iç gıcıklayan, çözmek isteyeceğiniz bir bilmece. Birbirinize çekileceksiniz, orası kesin. Ama… Aması şu, herhangi bir konuda anlaşmazlığa düştüğünüzde ikiniz de kesin kararlar alacak ve uzlaşamayacaksınız. Bu ilişkinin en büyük handikapı da budur işte. Diyeceğimiz o ki, bir gün bir akrep erkeğini sevebilirsiniz. Fakat ona iyi bakın, sonradan değişir diye göz ardı ettiğiniz, size batan bir tarafı varsa eğer, bulaşmayın bile. Yenilen ve acı çeken siz olursunuz. O asla değişmeyecek hatta inatlaşırsanız daha da abartacaktır. Bu ilişkiye puanımız 3. O da, aşka duyduğumuz saygıdan.
Boğa-Yay: Bir yerlerde “geliştirici bir ilişkidir” filan diye okursanız, gülün geçin annem. Evet, yay sizi alır, sever, atar, tutar, geliştirir. Sonra bir gün havaya atar ama tutmayı unutur, asıl ondan sonra gelişirsiniz can acısıyla. Boş versenize, uymaz size yay erkeği. Onu bilir onu söyleriz. Size sizi ömür boyu sevecek, bağlanacağınız, güveneceğiniz bir erkek gerek. Yay erkeği bunların tam zıddıdır. Âşık olduğunda evet, tüm bunları fazlasıyla size verecektir ama onun aşkı maalesef ömürlük değildir. Bu ilişkiye 0,5 veriyoruz. Bizde sıfır yok da ondan o buçuk. Aşta olmaz olmaz ne de olsa.

Boğa-Oğlak: Bu adamla evlenin, kurtulun. Gayet sakin, düzenli, huzurlu bir hayatınız olur. Çalışkan ve başarılı olmaya odaklanmış oğlak erkeği maddi açıdan da sizi tatmin edecektir. Doğru zamanlarda doğru hediyeler alır, ona sağlıklı yiyecekler pişirmenize minnettar kalır. Hayatınızda büyük iniş çıkışlar olmadan birlikte yaşlanıp çoluk çocuğa karışır, torun bile büyütürsünüz yazlık evinizde. Ha, “Ama bu kadarı da fazla… Sanki biraz sıkıcı mı ne?” derseniz… Orasını bilemeyiz artık. Biz puanımızı verip geri çekiliyoruz: Bu ilişkiye puanımız 4.

Boğa-Kova: Şimdi yukarda Allah var, birbirimizi kandırmayalım: Siz birazcık tutucu ve sağlamcısınız. Gündelik hayatınızın rahat olmasını istersiniz. Kova ise tam tersidir. Bu durumda onun o harikulade “yenilikçi” fikirleriyle bir gün sizi çileden çıkaracağına bire yüz bahse gireriz. Durup dururken aklına bir proje takılır mesela. Neden olmasın der, bütün hayatını, malını mülkünü o projeye yatırır. Sizden de aynı şeyi bekler. O fikir “Internet diye bir şey olsa da oradan haberleşsek filan… Hımmm, dur ben bunu bi planlayayım” gibi bir şey değilse eğer, yandınız gitti. Örnekle anlatalım, gerisini siz genelleyin dedik. Kısacası bir kovanın hayatı risk üzerine kuruludur. Sizse riskten nefret edersiniz. Nokta. Bu ilişkiye puanımız 2.

Boğa-Balık: Valla neden olmasın ki? Zıtsınız mıtsınız güya ama bizce hiç de fena olmaz bu iş. Balığın o çocuksu duygusallığı sizin anaçlığınızı ortaya çıkarır. Merhametiniz de onu size bağlar. Fazla sıkmaz, kendi haline bırakırsanız elinizden kayıp gitmeyi aklına bile getirmeyecek, verdiğiniz yemeği yiyecek, ördüğünüz kazağı giyecektir. Anlayacağınız bu ilişkide ipler sizin elinizde olacak. Hadi itiraf edin, siz de bu durumu istersiniz zaten. Seviyorsanız bir göz kırpın bizce, olur yani. Bu ilişkiye puanımız 4.